18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Consum redueix horari i aforament, i limita a sis les unitats per producte i compra

La Cooperativa Valenciana de Supermercats Consum ha comunicat als seus clients que a partir del pròxim 16 de març modificarà el seu horari habitual d’obertura de botigues, que passarà a ser de 10 a 20 hores. Així, Consum reduirà el temps d’obertura de les seues botigues des d’aquest mateix dilluns, a causa de les circumstàncies excepcionals que s’estan produint.

Aquesta mesura s’aplicarà als supermercats de tota Espanya. Consum vol alleugerir el treball al seu equip humà i que puguen reposar i organitzar-ho tot sense tensió.

L’altra mesura és limitar els productes iguals a sis unitats per compra. És a dir, cada client només podrà adquirir un límit màxim de sis unitats iguals d’uns productes concret, amb l’objectiu de garantir el subministrament a tothom, pensant també en les persones majors, que a vegades arriben a la botiga i no tenen de res.

Durant els últims dies, i especialment en les últimes 48 hores, nombroses imatges i vídeos s’han escampat per xarxes socials i aplicacions de missatgeria que mostraven lineals complets de supermercats buits i amb problemes puntuals de proveïment.

Articles relacionats