17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Constituït el “Col·lectiu per la Pilota de la Safor”

Guardamar de la Safor ha sigut testimoni de la constitució formal del Col·lectiu per la Pilota de la Safor. La il·lusió i un gran ambient han predominat en la reunió constitutiva del col·lectiu celebrada a l’Ajuntament de Guardamar de la Safor.

Guardamar de la Safor Pilota Valencian

El Col·lectiu per la Pilota de la Safor han afirmat la vertadera passió per la pilota valenciana que ha caracteritzat a tots els assistents. Després del debat i contrastació d’opinions, s’hi ha acordà constituir i registrar formalment el Col·lectiu per la Pilota de la Safor, amb domicili en Carrer Molí número 10 de Guardamar de la Safor, procedint-se al nomenament dels components de la Junta Directiva provisional.

Un altre acord important i estratègic per al bon funcionament del Col·lectiu ha sigut el referent als grups de treball o seccions, per als quals s’han assignat responsables de gestió.

Altres aspectes en els quals s’ha incidit especialment, alguns d’ells ja comentats en la reunió celebrada a Bellreguard, han sigut crear una finestra d’opinió respecte de la situació actual de la pilota valenciana, incidir en el foment de la pràctica de la pilota en la joventut, la creació d’espais de joc als pobles de la comarca que faciliten la pràctica de la pilota, i la difusió de les activitats que es programen a través de mitjans audiovisuals, entre altres aspectes que també han sigut objecte de debat.

Respecte a les pròximes activitats en les quals col·laborarà el Col·lectiu són dues partides de raspall al carrer a celebrar durant el mes de juny en les festes municipals de Daimús i Palmera.

La pròxima reunió mensual, oberta,serà l’últim diumenge del mes de juny, en Xeresa, a les 11 del matí, “per descomptat amb esmorzar previ” han assenyalat des del col.lectiu.

Articles relacionats