Concurs escolar de cartells amb motiu del Dia sense Tabac

El departament de Sanitat i Polítiques Saludables de l’Ajuntament de Gandia, a través de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA), amb la col·laboració del Centre Salut Pública de Gandia, ha organitzat amb motiu de la celebració el 31 de maig del Dia Mundial Sense Tabac, el III Concurs de Cartells «Gandia lliure de fum de tabac», amb l’objectiu de sensibilitzar i prevenir el consum de tabac en la població jove.
Podrà participar-hi tot l’alumnat de 1r d’ESO que curse els estudis en qualsevol centre escolar de Gandia. Els treballs es realitzaran als centres, prèvia explicació i motivació del professorat en cadascuna de les aules del primer d´ESO.
La data límit de presentació dels dibuixos serà el 21 de maig. Tots els treballs seleccionats i presentats pels centres educatius participants s’exposaran a la planta baixa de l’Ajuntament i podran ser visitats per l’alumnat de tots els centres escolars i persones interessades, els dies 28, 29, 30 i 31 de maig.
El lliurament dels premis serà el 31 de maig al Saló Laval de l´Ajuntament de Gandia a les 10 hores. Els guanyadors o guanyadores obtindran una tablet per al primer premi i un pack de llibres per al segon premi.

Et Pot Interessar