Alumnes de les Esclaves intreactuen amb científics de tot el món

Alumnes de tercer i quaat de l’ESO del Col·legi Esclaves SCJ de Benirredrà han interactuat durant la segona quinzena d’abril amb científics de tota Espanya en una activitat de divulgació a través d’Internet l’objectiu de la qual és augmentar l’interès per la ciència.
En aquesta ocasió, estudiants de 85 centres d’ensenyament repartits des de Pujato (Santa Fe, Argentina) fins a Palma de Mallorca i des de Cedeira (la Corunya) fins a Benirredrà, han interactuat amb 30 persones dedicades a diferents àrees de la recerca.
En «Som Científics, treu-nos d’ací!», els estudiants han posat a prova a científics i enginyeres en preguntes i intensos xats en els quals han parlat sobre matèria fosca, la comunicació en diferents idiomes, la producció de nous medicaments o els nous avanços de l’empresa d’enginyeria Thales. 
L’objectiu de l’activitat era que els estudiants s’interessen per la ciència i la tecnologia. L’alumnat comprova que la gent que treballa en ciència i enginyeria són persones normals, veuen com el que aprenen en classe s’aplica en la vida real i s’acosten a la recerca i innovació des del punt de vista dels qui treballen en açò. 
L’activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració d’EduCaixa i l’Obra Social “la Caixa”. La Zona Futur en la qual el centre participa al costat d’altres 16 centres, està patrocinada per Thales Foundation.

Et Pot Interessar