19.3 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Concert Solidari a favor de la lluita contra la Síndrome de Wolfram

– El Teatre Serrano acull el concert solidari ‘Tributo Sanz‘ per a recaptar fons en la lluita contra la Síndrome de Wolfram

– Serà el pròxim 14 d’octubre a les 20.00 hores i les entrades ja es poden adquirir al web movingtickets.com

La regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada per Pilar Gomis Vidal, presidenta de l’Associació de Famílies Afectades per la Síndrome de Wolfram (ASFAW) i Juan Pedro Bonet, cantant il·licità, per a presentar el concert solidari que tindrà lloc el pròxim 14 d’octubre a les 20.00 h al Teatre Serrano anomenat ‘Tributo Sanz‘ on tota la recaptació anirà parar a la investigació d’aquesta malaltia rara.

“Voldria donar les gràcies a Juan Pedro per la seua implicació en aquest concert per tal d’ajudar a totes les persones, 60 a Espanya, que pateixen aquesta Síndrome de Wolfram. Aquesta malaltia és d’origen genètic, neurodegenerativa i rara. Agrair també a Pilar l’esforç que fa per tal que s’investigue una malaltia com aquesta perquè a l’haver pocs casos és més complicat avançar”, ha expressat Gil.

Per la seua part, la presidenta de l’associació ha explicat l’objectiu d’aquest concert: “Nosaltres sempre intentem fer esdeveniments solidaris per a recaptar fons que ens ajuden a avançar en la investigació de Teràpia Gènica que està desenvolupant-se a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, aquesta malaltia no té cura i l’esperança de vida és curta”, ha manifestat Gomis.

La venda d’entrades ja està disponible al web movingtickets.com i el mateix dia 14, dues hores abans de l’actuació s’obrirà la taquilla per acabar de vendre les que falten.

Per la seua part, Bonet s’ha mostrat molt satisfet de realitzar aquest tribut al Teatre Serrano “perquè anem a fer un recorregut antològic de tota la discografia d’Alejandro Sanz on els meus companys i jo ho donarem tot a l’escenari per passar un moment màgic i, a més, ajudar de forma solidària a l’associació”.

Articles relacionats