22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Concert molt especial de la simfònica de Drunen en la plaça Escoles Pies de Gandia

 

– Aquest dijous, dia 27 d’abril, a les 20 hores, en la plaça Escoles Pies se celebrarà un concert molt especial a càrrec de la simfònica de Drunen.

Una oportunitat única de gaudir, d’una banda, de música d’àmbit internacional, que ha actuat a les poblacions de referència del panorama musical mundial, que ha guanyat l’olimpíada musical de Kerkrade (World Music Competition), que ha estat capdavantera al Certamen Internacional de Bandes de Música de València i que allà per on va, no deixa indiferent a ningú.

Tindre l’oportunitat de gaudir de la seua música és una experiència sense igual i, gràcies al projecte “A la Banda de la Música” es van assabentar que, a Gandia, les bandes de música tenen un espai important on expressar el seu art i el seu bon fer.

Tot i que aquesta setmana han actuat a ciutats emblemàtiques de la música bandística com Bunyol i Cullera i, gràcies al projecte musical de Gandia han decidit que la seua parada més rellevant serà a la ciutat que els ha acollit aquesta setmana amb tota l’estima que els ha brindat la ciutadania.

Articles relacionats