9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Concert commemoratiu del 150 Aniversari de les Carmelites de Gandia

El pati del col·legi Carmelites de Gandia va acollir el concert commemoratiu del 150 Aniversari, on la Societat Musical de Benirredrà va oferir una varietat de peces musicals amb una excel·lent posada en escena, la banda va estar dirigida magistralment per Vicent Mengual Caudeli, exalumne del centre.

concert Carmelites 1

L’última peça que van interpretar fou “Xicranda” un pasdoble de Vicent Mengual, dedicat a Carmelites. Al finalitzar l’acte es lliurà la partitura del pasdoble a la presidenta de l’APA, Isabel Soliveres i a la directora del centre, Mònica Gavilà. Assistiren al concert, pares, alumnes, mestres i veïns del Centre Històric.

La Junta de Districte del Centre Històric, representada pel seu president Josep Alandete, vicealcalde de Gandia, va patrocinar el concert, al concert també van estar la regidora d’Educació, Carmen Fuster, la regidora de Polítiques Saludables, Liduvina Gil, autoritats, expresidents de l’AMPA i exdirectors del centre.

Recordar que el pròxim divendres, dia 10, a les 19:00 h, a la Casa de la Marquesa, es procedirà a la presentació del llibre referent a aquest aniversari.

Articles relacionats