22.4 C
Gandia
Dilluns, 27 juny, 2022

Comunicat oficial Servei Municipal d’Esports i Joventut de Gandia

LOGO Esports i juventut 1

Comunicat oficial Servei Municipal d’Esports i Joventut de Gandia: 

– Vista la RESOLUCIÓ de l’11 de març de 2020 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per la qual s’acorden mesures excepcionals per a esdeveniments de competició professional esportiva a la Comunitat Valenciana per limitar la propagació i el contagi pel Covid-19. [2020/2445].

– Vist que la gran majoria de les Federacions Esportives Nacionals i de la Comunitat Valenciana cancel·len les seues competicions i esdeveniments.

– Vist que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Conselleria d’Educació han decidit suspendre les classes a partir de la pròxima setmana.

L’Ajuntament de Gandia ha pres la decisió, a l’espera de noves mesures, i com a prevenció per limitar la propagació i el contagi pel Covid-19 de:

• Suspendre totes les activitats, competicions, esdeveniments i cursos que es desenvolupen a les instal·lacions esportives municipals organitzades per l’Ajuntament.

• Tancar les instal·lacions esportives i juvenils municipals de gestió directa i restringir el seu ús tant a les associacions i entitats lúdic-esportives com als usuaris generals.

• No promoure ni autoritzar cap esdeveniment extraordinari esportiu, juvenil o de lleure a la via pública.

• Excepcionalment, les competicions de lligues federades autonòmiques o nacionals que seguisquen actives en què participe algun club local es podran disputar a les instal·lacions esportives municipals, sempre a porta tancada i sense afluència de públic.

Des de l’Ajuntament de Gandia mantindra informats a través dels canals oficials i xarxes socials, sobre l’evolució de l’emergència i les mesures preses, i  fa una crida a la calma i a la responsabilitat de tots els ciutadans.

Articles relacionats