12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Comunicat de l’Ajuntament de Benirredrà davant la situació de la Residència de Majors

Des de l’Ajuntament de Benirredrà, s’informa el següent:

Aquest Ajuntament, preocupat per la situació sanitària i la seua evolució en la Residència de Majors situada en el municipi, ha estat en comunicació diària amb els òrgans competents en la gestió sanitària, traslladant la preocupació per la situació produïda i oferint la seua total col·laboració.

Des de l’Ajuntament en ple, volem traslladar als veïns de Benirredrà un missatge de tranquil·litat, en estar el problema sanitari localitzat i que no repercuteix en la resta de la població. Per part dels serveis municipals es continua actuant en matèria de desinfecció tant en via pública, com a instal·lacions municipals, centres educatius, parcs i zones infantils.

La Corporació municipal, des de l’inici de la pandèmia, ha adoptat les mesures necessàries, en coordinació amb les autoritats sanitàries, per a la contenció de la pandèmia.

Tornar a traslladar als òrgans competents en la gestió sanitària, la plena disposició de la Corporació municipal, prestant la logística i els mitjans municipals disponibles per a solucionar la situació actual produïda en la Residència de Majors de Benirredrà.

Articles relacionats