Els joves de Compromís renoven la seua direcció a la Safor

La militància de Joves PV – Compromís Safor-Valldigna, l’organització juvenil del BLOC i Gent de Compromís a la comarca, ha renovat en el seu segon Congrés, celebrat divendres a Potries, la seua direcció.

Visibilitzar el col·lectiu, fer tasca d’implantació, marcar l’agenda política local dels municipis de la comarca i preparar els comicis de 2019 han sigut els objectius generals que l’assemblea de Joves PV Safor-Valldigna va marcar per als propers dos anys. Sense dubte, el més ambiciós és el de marcar l’agenda política local, amb la constant atenció a la política que es du a terme als 31 municipis de la comarca i fer-ne denúncia en clau jove d’allò que no sembla just, afirmen.

A més a més, el Congrés va elegir la Coordinadora Comarcal que des d’ara fins 2020 dirigirà les tasques i les accions del col·lectiu. Per a això, la llista encapçalada per Dani Canet (Xeraco) com a secretari comarcal ha estat aprovada per unanimitat. Així mateix, en la Coordinadora també l’acompanyen Estela Sanchis (Potries) i Sergi Vidal (l’Alqueria de la Comtessa) a la Secretaria d’Organització, Àlex Martí (Xeraco) a la Secretaria de Finances, Sergi Vidal (Potries) i Pau Canet (Almiserà) a la Secretaria d’Implantació, Àngela Llinares i Pau Fayos (Tavernes de la Valldigna) a la Secretaria de Polítiques Comarcals, Jesús Oya (Gandia) i Jesús Romero (Daimús) a la Secretaria de Comunicació, i Miquel Melis (l’Alqueria de la Comtessa) a la Secretaria de Dinamització.

La votació s’ha celebrat en el marc del II Congrés Comarcal de l’organització valencianista comarcal, en què han participat el secretari general de Joves PV – Compromís, Francesc Roig; la secretària comarcal del BLOC, Jacinta Rubio; i l’alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, i tot el seu equip de govern.

El secretari general de Joves PV, Francesc Roig, ha manifestat «l’orgull d’un col·lectiu preparat per als reptes del futur, que s’ha sabut dinamitzar i organitzar per a convertir-se en un referent per a la resta de comarques». És important destacar que el col·lectiu ha celebrat el primer dels congressos comarcals de Joves PV. Així mateix, Roig destaca «la importància de l’organització per encarar una de les campanyes electorals més importants de la història del valencianisme polític, on el jovent serà clau».

Per la seua part, l’alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, ha agraït que el congrés es celebrara en este poble «en uns dies en què Potries viu emocionat pel reconeixement de la Generalitat Valenciana a les polítiques culturals cassoleres«. Cal recordar que el conseller Vicent Marzà va estar celebrant el tret d’eixida de Potries com a Capital Cultural Valenciana, una distinció concedida pel Consell fins al proper 25 d’abril de 2019, i que el col·lectiu de Joves PV Safor-Valldigna ha volgut reconéixer.

Et Pot Interessar