11.7 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Compromís +´ Gandia unida organitza el cicle #LluitesCompartides

Des del grup municipal en l’Ajuntament de Gandia s’ha organitzat unes jornades anomenades Lluites compartides, que seran obertes a la ciutadania i constaran de tres actes amb diferents temàtiques d’actualitat i en les quals es treballa des de les àrees de gestió a les diferents administracions on la coalició té responsabilitats de govern.

D’altra banda les temàtiques de les jornades també responen a les principals inquietuds d’una part important de la ciutadania i dels moviments socials que històricament han donat suport a les lluites polítiques del nacionalisme, l’ecologisme, el feminisme, la diversitat LGTBI, entre altres valors que defensa Compromís +’ Gandia unida i els partits que en formen part. «També volem debatre i recollir el sentit de la gent cap a tots aquests projectes», ha destacat el coordinador de les jornades, Daniel Muñoz.

Així, el primer dels actes tindrà lloc aquest dissabte 9 d’abril, dedicat a la defensa del territori, eix vertebrador de totes les polítiques de la coalició. «Hi parlarem d’assumptes d’actualitat, com ara el mega càmping en la Marjal de Gandia, l’ampliació de la CV-60… I les diferents amenaces al territori que continuen presents arreu del País Valencià. Tot i això, a pesar d’estar immersos en una situació d’emergència climàtica reconeguda per la comunitat internacional».

En aquesta primera trobada hi comptaran amb la presència de Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València; Imma Orozco, secretària autonòmica de política Territorial; i amb Alícia Izquierdo, tinent d’alcalde de Gestió Responsable del Territori a l’Ajuntament de Gandia.

Serà al parc de l’Alqueria Nova (Parc de Sant Pere), a les 11.30 h. I des de les 10 h hi haurà tallers per als més menuts.

Articles relacionats