20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

COMPROMÍS ACUSA AL PSPV D’OLIVA D’INTENTAR TAPAR QUE “VA TIRAR 230.000 EUROS AL FEM”

E PSOE d’Oliva ha afirmat que en la passada legislatura la regidora Ana Morell estava negociant una permuta del solar dotacional comercial privatiu on s’ha sol·licitat llicència per a una gasolinera “low cost”, per un altre solar muncipal situat al polígon industrial Jovades, on s’hi van invertir més de 200.000 euros en una planta de transferència de residuos que mai ha entrat en funcionament.

Segons els socialistes, la voluntat era que una empresa del polígon on hi està la frustrada planta, poguera ampliar les seues instal·lacions, i que es generara una gran parcel·la dotacional municipal al Sector 15. Segons el PSPV, si el govern actual haguera tramitat la permuta, s’haguera evitat la instal·lació de la gasolinera en el Sector 15.

Compromís afirma que les negociacions han de ser administratives i públiques, “mai secretes”. Sgons Compromís, “eixes converses de les que parla el PSOE, eren privades, mantingudes en secret per a la resta de la Corporació, i, per descomptat, al marge del procediment legal establert. Tal i com ja va ocórrer en el cas de l’expropiació de la Finca Martí De Veses, converses privades, però cap expedient administratiu incoat”.

D’altra banda, Compromís afirma que si Ana Morell tenia coneixement en febrer de 2015 de la intenció que s’hi instal·lara una gasolinera al costat de l’Hort de Palau i del futur centre mèdic, “deuria haver-se documentat immediatament sobre la situació urbanística d’aquesta parcel·la i prendre les mesures oportunes per evitar-ho, les que ara està seguint l’actual govern: concreció dels usos de la parcel·la dotacional, modificació puntual PGOU…. És a dir, Ana Morell no va fer els deures quan tocava. Únicament va mantindre unes converses privades amb l’urbanitzador i propietari de la parcel·la per tal de fer una permuta de la qual no consta cap expedient administratiu, ni va informar a la resta de la corporació municipal”.

 

 

Articles relacionats