19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Comprar al Comerç Associat de Bellreguard té premi: “50 targetes regal amb un valor total de 1000 € “

 

 

Un any més ACOBELL, l’Associació de Comerços, Empreses i Professionals de Bellreguard, posa en marxa la seua particular campanya de Nadal, que ve a rematar un intens any de campanyes i promocions, adreçades a premiar la fidelitat del comprador, a incentivar les compres al menut comerç local i a la dinamització d’un sector cabdal per al manteniment d’un poble viu.

L’èxit i la bona acollida de les accions realitzades, i amb l’interés de mantindre la que ve sent tradició els darrers anys per aquestes dates nadalenques, ACOBELL posa en marxa una nova campanya de Nadal valorada en aquesta ocasió en 1000 €, que arribaran a les persones guanyadores del sorteig de fins a 50 targetes regal que se celebrarà el pròxim 11 de gener, i que supera la xifra destinada a tal efecte en campanyes anteriors. La campanya a més a més fa ressò de la campanya de la Generalitat “El Nadal és Valencià” que pretén l’impuls de l’ús de la nostra llengua en les relacions amb el comerç.

Amb la mirada posada ja en el pròxim 19 i 20 de febrer, és intenció de l’Associació celebrar finalment la IV edició de la Fira d’Oportunitats ajornada en repetides ocasions a causa de la crisi sanitària. La fira comptarà amb més de 20 expositors entre els quals podem trobar a Caixa Popular, amb qui hi ha conveni de col·laboració, i un espai corporatiu que donarà informació de les diverses empreses i professionals no presents físicament en la mostra.

L’esdeveniment comptarà amb les ajudes i el cofinançament de l’Ajuntament de Bellreguard, de les que proporciona la Direcció General de Comerç a les administracions locals per a l’impuls d’accions com aquesta, i la col·laboració de la Unió Gremial.

Articles relacionats