COMISSIONS FALLERES, VEïNS I COMERCIANTS RECUPEREN LES FESTES DEL BARRI DE ROÍS DE CORELLA

Les tres falles del barri Roís de Corella de Gandia, l’Associació de Veïns, l’Associació de Comerciants i l’Associació Salvem el Parc han recuperat de forma conjunta les festes del districte, que es celebraran els dies 3, 4 i 5 de juny, i que s’havien perdut de fa uns anys.

La presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella, Liduvina Gil, ha presentat este  dijous la programació de les festes de la barriada, que «enguany reiniciem després de diversos anys sense activitats on s’havien perdut les festes. Per a ells hem comptat amb les tres falles del barri, l’Associació de Veïns, l’Associació de Comerciants i l’Associació Salvem el Parc. Vull agrair a tots ells la col•laboració i el treball que han realitzat».

 

Liduvina Gil ha destacat que les festes tindran moltes activitats infantils i que a més hi haurà tallers, animació al carrer, una patinada popular que se celebrarà el diumenge i un sopar-ball dissabte.

Per la seua banda, el president de l’Associació de Comerciants de Roís de Corella, Julio Cantó, ha destacat l’activitat del circuit d’educació viària que s’instal•larà el 4 de juny al carrer Madrid en el tram comprés entre els carrers Barcelona i Reis Catòlics. Respecte a la iniciativa, Cantó ha declarat que «el circuit vial no ho hem llogat, ho hem fet els comerciants juntament amb la col•laboració de la Junta de Districte. No és un circuit vial a l’ús, hem intentat que siga més amé i divertit. Amb això volem ajudar a complementar l’oferta de les festes i que la gent acudisca al barri perquè conega la nostra oferta comercial».

Et Pot Interessar