COM GUANYAR CREDIBILITAT A TRAVÉS DE LA COMUNICACIÓ

El ponent incidia al llarg de la xarrada, que forma part de la campanya de promoció del nou Programa Superior en Competències i Habilitats Comercials que impartirà ESIC a Gandia, en què “moltes vegades a l’hora de comunicar la primera impressió és el que compta”, d’aquesta manera, “és molt important que en eixe primer moment en el qual iniciem conversa amb una persona emprem arquetips”.
Sobre els arquetips, ha comentat que existeixen multitud de tipus que interpretem a l’hora de comunicar, per exemple el de l’heroi, “a través del que transmetem valentia, així com el sentit de deure fer el correcte”. Entre uns altres s’ha referit al mestre, el guardià, el pragmàtic, l’oracle i el missatger.
El que es busca a través d’ells és “comunicar i resultar convincents” i comparteixen les següents qualitats: entretenir (despertar la fascinació de l’altra persona), educar (descobrir nous conceptes que la facen pensar i reflexionar) i moure (que li desperten una emoció o li motiven a fer alguna cosa).

Et Pot Interessar