21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Comença una nova edició del Club de Lectura amb “Parte de mí” de Marta Sanz

La primera sessió del Club de Lectura tindrà lloc el dijous 28 d’octubre a les 19:30 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central, per a comentar l’ última novel·la de Marta Sanz: “ Parte de mí” (Editorial Anagrama, 2021), amb la participació de l’autora. Modera: Agustina Pérez.

Marta Sanz (Madrid, 1967) és doctora en Filologia Hispànica. Ha publicat diverses novel·les, contes, cinc poemaris, dos assajos i diversos articles de viatges i d’opinió. Ha rebut importants premis com el “Ojo Crítico de Narrativa” (2001), el “Premio Herralde” de novel·la (2015) o el “XI Premio Vargas Llosa” de relats, i fou finalista del Premi Nadal en 2006. És crítica literària en diferents mitjans de comunicació. També ha exercit la docència en la Universitat “Antonio de Nebrija” de Madrid i ha dirigit la revista literària “Ni hablar”.

Sinopsi: el diari d’Instagram d’un any de pandèmia: el quotidià i l’extraordinari, contat per una de les nostres millors narradores. Es tracta del diari d’una escriptora durant el primer any de la pandèmia.

Un diari peculiar, ja que el va escriure en successives entrades d’Instagram, sota l’etiqueta #ParteDeMí. La primera entrada és del 17 d’abril, un mes després que es decretara el confinament, i l’última, del 31 de desembre.

En cada entrada, una imatge: en la primera apareix la caixa dels fils de la iaia, una caixa que forma “part de mi”, com la resta de les coses que aniran sorgint.

Per a poder assistir al club de lectura, cal inscripció prèvia al 962959591 o al whatsapp 678 83 74 02

Articles relacionats