Comença la votació definitiva dels Pressupostos Participatius de Gandia 2020

– Del 9 al 23 de desembre. La ciutadania podrà escollir entre 22 propostes: 11 triades de la votació filtre i les 11 propostes presentades, una per cada barri. Un total de 6 seran triades i executades pel govern Local.

– Nahuel González, regidor de Participació Ciutadana: “Podem dir que la ciutadania s’ha bolcat, i en aquestes setmanes, entre les juntes de districte, associacions de veïns i ciutadania en general, la participació serà molt alta i les votacions estaran molt disputades”.

– Juanjo Giner, Director General de Participació Ciutadana: “Arribem a la fase final, un procés que vam encetar a octubre rebent propostes ciutadanes i realitzant els tallers d’elaboració de propostes dels barris. Hem continuat a novembre amb la votació filtre on han participat vora 3.000 persones i que continuem i finalitzem en aquesta votació final”.

Comença la votació definitiva dels pressupostos participatius a Gandia. Després de la votació filtre de novembre, ara s’enceta el pas final per a escollir les propostes que es faran realitat a través dels pressupostos participatius.

La votació final constarà d’11 propostes triades de la votació filtre i 11 propostes treballades, una per cada barri. En total, 22 propostes, de les que 6 resultaran triades i s’executaran per part del govern local.

Et Pot Interessar