19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Comença la Campanya Nadalenca “Joguets Igualitaris” impulsada per la Mancomunitat

 

L’Agència d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Safor posa en marxa la campanya nadalenca “Joguets igualitaris” dirigida a l’alumnat d’infantil i primària de la nostra comarca.

Aquesta campanya naix de la necessitat d’eliminar els estereotips i rols de gènere presents a la nostra societat, arrelats des d’edats cada vegada més primerenques, en bona part a través de l’oci i els jocs infantils. Trencar mandats desiguals i promoure els valors igualitaris en l’àmbit del joc és essencial, així com una bona oportunitat, per a garantir l’educació i el desenvolupament igualitari del nostre alumnat.

CARTELL 2021 JOGUETS IGUALITARISEl taller que forma part de la campanya tracta de conscienciar de la importància del joc lliure d’estereotips i rols de gènere en l’alumnat, així com potenciar la lliure utilització dels joguets, transmetent els beneficis que produeix el joc igualitari.

Les sessions tindran lloc als centres de la comarca durant el mes de desembre de 2021. Els centres que han sol·licitat formar part de la campanya i que gaudiran dels tallers són: CEIP Joanot Martorell (Xeraco), CEIP Ausiàs March (Rafelcofer), CEIP Sant Marc (Beniarjó), CEIP Verge de la Font (Villalonga), CRA Mondúver -Safor (Aulari de Potries), CRAMondúver-Safor (Aulari de Barx), CRA Mondúver (Aulari de Palmera), CEIP Mestre Noguera (Daimus), CEIP Divina Aurora (Tavernes de la Valldigna), CEIP Sant Pere Apostol (Alqueria).

La Mancomunitat de Municipis de la Safor vol agrair la col·laboració i bona predisposició del professorat d’infantil i primària de la nostra comarca i, concretament, de les mestres i els mestres encarregats de la coordinació d’igualtat i convivència dels diferents centres educatius.

Articles relacionats