14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Comença la campanya “CuidadIN con el Sol”

La gent pot assistir a les diferents localitzacions, que podran veure’s a la pàgina web de la Fundació: www.fundacionIN.org

“És de gran importància protegir-se contra el Sol perquè no es prenen les mesures necessàries”, afirma Javi Pérez

cuidadin1La Regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, la Presidenta de la Fundació IN, Rocío Nogueroles, i altre membres d’aquesta com Javi Pérez i Reyes Sancho han presentat la 3a edició de ‘CuidadIN con el Sol’, que romandrà des del 15 de juliol al 18 d’agost en diversos llocs que poden veure’s a la seua pàgina web: www.fundacionIN.org.

Aquesta campanya té com a finalitat conscienciar i ajudar a la màxima gent possible, ficant el seu focus en els joves que no tenen un coneixement ampli sobre el perill al qual està exposant la seua pell. La tercera edició fica èmfasi en la gran importància de la prevenció en aquest procés.

L’horari per a poder assistir és de 10 a 13:30 h als diferents llocs com poden ser l’Hospital de Gandia, el Club Nàutic, Creu Roja… que, com s’ha dit amb anterioritat, apareixeran a la seua pàgina web. Per altra banda, hi ha altres activitats complementàries que fomenten aquesta activitat que es duran a terme els diumenges al moll dels Borja i la projecció de la campanya tots els dilluns al cine d’estiu abans de començar la pel·lícula.

cartell cuidadin 1A més, s’han ficat a la venda polseres informatives que recorden quins són els consells que cal tindre en compte per tal de no patir cap malaltia a la pell. Gil ha agraït el treball de la fundació i els ha animat “a continuar en aquesta línia, perquè tot el que es faça per preveure servirà al futur per tal d’evitar que es desenvolupe més la malaltia que afecta una de cada tres persones”

Finalment, per a Nogueroles “és essencial la col·laboració del Consell dels Joves, que aporten alguns voluntaris per ajudar-nos a repartir i conscienciar de la nostra presència”.

Articles relacionats