9.7 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

El Club Nàutic de Gandia celebrarà el 6 de desembre la darrera jornada de portes obertes de 2017

El Reial Club Nàutic de Gandia (RCNG) té programada per al 6 de desembre la tercera i darrera Jornada de Portes obertes de 2017.

Al llarg de 2017 el RCNG haurà realitzat tres jornades de portes obertes en col·laboració amb el Ajuntament de Gandia per a oferir a tots els ciutadans de Gandia i la Safor l’oportunitat de conèixer gratuïtament els esports nàutics que des de l’entitat es poden practicar.
La primera jornada de portes obertes es va celebrar el dia 1 de maig amb 300 participants en Vela, Rem i Caiac, així com busseige que van realitzar els col·laboradors del CASBussege Gandia en la piscina del RCN Gandia, coincidint amb la jornada de portes obertes que organitzen a nivell autonòmic les Federacions de Vela i Rem de la Comunitat Valenciana. La gran majoria d’Escoles que formen la Xarxa d’Escoles de Vela Homologades de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana van obrir les seues portes i la pràctica dels esports nàutics per a divulgar la passió per l’esport nàutic que les uneix.
La II Jornada de Portes Obertes del RCNG es va celebrar 17 de setembre, en l’últim cap de setmana de l’estiu, com a fi de festa i primera setmana escolar en tota la geografia nacional, i al voltant de 850 ciutadans, visitants i turistes es van acostar per les  instal·lacions i 335 persones entre adults i xiquets, van gaudir des de les 10 de les matí fins a les 15 hores.
Es van succeir cada hora les activitats nàutiques tutoritzades pels monitors del club i grup de voluntaris, destacant l’activitat de la nova secció de pesca que va atraure la curiositat de diverses famílies i on l’empresa de Gandia Quinter Pesca va col·laborar amb material de pesca i esquers; tot açò per a donar a conèixer el Mirador del Mediterrani deel RCNGandia i desestacionalitzar la temporada, i d’aquesta manera canviar la idea que els esports nàutics, només es gaudeixen a l’estiu. 
Els participants van col·laborar amb 1€ per participant destinat a l’O.N.G “Habitatges per als sense sostre de Gandia” recaptant 290€ per a l’associació benèfica.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles