24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

CLGS participa en la festa d’Eurovisió 2022 de la Falla Beniopa

– L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 14 de maig a la plaça Major de Beniopa i comptarà amb pantalla gegant i animació amb DJ, actuacions i show Drag.

– La festa  donarà inici a les 20 h i té una despesa de taula de 5 €.

El Col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers –LGBTIQ+- de la Safor-Valldigna (CLGS) participarà aquest dissabte 14 de maig en la Festa d’Eurovisió 2022 organitzada per la Falla Beniopa. 

L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça Major de Beniopa i comptarà amb una pantalla gegant on tothom podrà vindre a animar a la representant espanyola, Chanel, i a viure una estona de diversió i fantasia.

La Festa d’Eurovisió donarà inici a les 20 h amb música, actuacions, ambientació musical eurovisiva i shows drag. A partir de les 21 h es projectarà el  Festival d’Eurovisió en una pantalla gegant i posteriorment, hi haurà ambientació 
musical a càrrec de l’empresa Samaruc Discomòbil amb DJs.

La gent que vulga anar pot acudir amb el seu sopar de pa i porta i pagar una despesa de taula de 5 €.

Des de CLGS han assenyalat que “considerem aquest esdeveniment una gran oportunitat per reivindicar la diversitat LGTBIQ+ a Gandia mitjançant la cultura i l’oci musical a través d’un Festival que és molt seguit pel col·lectiu LGTBIQ+ com és Eurovisió”.

En paraules del Coordinador General de CLGS, Ximo López: “estem molt contentes de tornar a col·laborar amb la Falla Beniopa en un nou acte de  visibilització LGTBIQ+, de fet el passat febrer ja vam col·laborar en el llibret de la falla amb poemes, fotografies i dibuixos de temàtica LGTBIQ+. I és que, des de CLGS considerem fonamental col·laborar amb el teixit associatiu de Gandia i la comarca per impulsar grans iniciatives que fomenten la diversitat entre la població de Gandia”.

Articles relacionats