19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Clase Magistral de Eleuterio Mancebo i José Manuel Moreno de ciclisme en pista a Ontinyent 

 

L’escola ciclista Ontinyent, amb el consistori de la capital de la Vall d’Albaida han organitzat un homenatge a l’exciclista Eleuterio Mancebo que va obtindre fa 30 anys el diploma olímpic en pista per equips a Barcelona 92.

Per aquest motiu s’ha organitzat una Clase Magistral en el velòdrom municipal on han convidat al primer medallista d’or en ciclisme, José Manuel Moreno que tant ell com Mancebo ensenyaren a tot aquell que vulga participar com es roda en pista.

Aquest esdeveniment que serà demà divendres 4 de febrer a partir de les 7 de la vesprada, la clase magistral està oberta per a totes les escoles de ciclisme que vulguen participar a més d’aficionats.

Clase Magistral Ontinyent 1

En la jornada del dissabte es farà una competició de punt track a Ontinyent, un esport que està molt de moda entre els joves. I el diumenge es disputarà la setena jornada de la lliga de pista de la Comunitat Valenciana on tan sols estarà Andreu Sansaloni defensant els colors de la comarca de La Safor.

13 equips World Tour

Els 13 equips femenins World Tour ja estan confirmats per a l’eixida a Tavernes de la Valldigna de la VI edició de la setmana ciclista valenciana que tindrà lloc el pròxim 17 de febrer.

Aquests són els equips confirmats: Jumbo Visma, Trek Segafredo, UAE, Movistar, Canyon/Sram, Education First, Bike Exchange, Liv Racing, Roland Cogeas, Team DSM, Human Powered, Un Women i Fdj.

A part d’aquests equips estan tots els espanyols amb el Bizcaia-Durango i el Sopela Womens Team com a màxims representants i altres més estrangers, la qual cosa fa que aquesta carrera tinga als millors equips del món.

Articles relacionats