Ciutadans responsabilitza al PP dels llaços grocs al Casal Jaume I de Gandia

El PP de Gandia ha demanat al govern local que retire les subvencions al Casal Jaume I per l’exhibició d’un llaç groc a la seua façana, i a les poques hores Ciutadans-Gandia ha emés un comunicat en el que responsabilitza al propi PP de permetre les activitats del Casal, atés que fa uns mesos la formació taronja va presentar una proposta al ple en el mateix sentit que no va prosperar per l’absència d’una regidora del PP. 

El PP ha exigit ara a l’alcaldessa, Diana Morant, i a la resta de grups municipals, que retire la subvenció municipal a l’entitat cultural Casal Jaume I fins que retire els llaços grocs que pengen de la façana de l’associació «en ple centre de la ciutat i a escassos dies de les festes patronals on s’espera gran afluència de gent».
El portaveu del PP, Víctor Soler, exigeix la retirada immediata de la subvenció de la que gaudeix a la fundació Casal Jaume I i la retirada dels símbols «separatistes».

L’endemà d’este anunci del PP, el responsable de Ciutadans a Gandia, Ciro Palmer, ha eixit al pas de la demanda dels populars de Gandia per a recordar-los que “en el ple del mes d’abril ja denunciarem l’aparició de llaços grocs de suport al separatisme en el Casal Jaume I, la qual cosa ens va portar a presentar una esmena als pressupostos perquè es retirara la subvenció pública de 2.500€, cosa que el PP ni tan sols es va plantejar llavors», denuncia.
Palmer diu que no entén a què ve ara aquesta queixa “quan va ser el PP el que amb l’absència d’una de les seues regidores del ple més important de l’any, va permetre que s’aplicara el vot de qualitat de l’alcaldessa i quedara sense efecte el vot negatiu de la formació taronja a l’esmena”.
Per al portaveu de Ciutadans, “podem dir, sense cap dubte, que el Casal Jaume I està subvencionat gràcies al Partit Popular de Gandia, perquè va deixar sense efecte el vot de Ciutadans”.
Ciro ha sigut contundent en la resposta: “si la política d’oposició de Víctor Soler va a seguir sent la mentida permanent, de poc els ha servit el recanvi en la direcció als populars de Gandia: mateixos gestos, mateixes mentides”.

Et Pot Interessar