CIUTADANS PROPOSA CREAR PARCS PER A XIQUETS AMB MOBILITAT REDUÏDA A GANDIA I LA PLATJA

Ciutadans Gandia ha proposat al govern local que instal·len un parc infantil per a menors de 3 anys amb mobilitat reduïda, jen la ciutat i en la platja.

La proposta naix arrande la roda de premsa de la Regidor d’Activitats Econòmiques, Alicia Izquierdo, en referència a les actuacions que es van a dur a terme en la Plaça del Tirant, i en la qual s’està estudiant la possibilitat d’instal·lar un parc infantil per a menors de 3 anys.

C’s Gandia diu ser conscient que «a la ciutat hi ha xiquets amb mobilitat reduïda que tenen el mateix dret a gaudir de l’oci en les mateixes condicions que els altres».

 

Ja es troben disponibles infraestructures que reuneixen les característiques necessàries perquè aquests xiquets puguen divertir-se en espais lúdics gràcies a aquestes instal·lacions accessibles, «però Gandia ha de continuar amb l’eliminació de barreres arquitectòniques, una labor on queda molt treball per fer. Hem de mirar cap a una ciutat i una platja accessibles que mostre que som una ciutat sensible davant el col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda, perquè en aquests temes és on realment satisfà invertir en la ciutat i perquè a més, és de justícia. Hem de ser un referent en polítiques inclusives per a aconseguir la plena igualtat social», apunten.

 

 

Et Pot Interessar