CIRO PALMER REP EL SUPORT DE L’ASSEMBLEA DE CIUTADANS I CULPA AL PSOE DELS ATACS QUE HA PATIT

El regidor de Ciutadans a Gandia, Ciro Palmer, ha rebut este dilluns el suport de l’assemblea local del seu partit i ha culpat al PSOE local dels atacs que ha patit les darreres setmanes, i que han derivat en una crisi a C’s solventada amb la destitució dels seus dos assessors. Palmer no només culpa al PSOE, sinó que posa noms a l’autoria de l’estratègia contra C’s: Salvador Gregori, Vicent Mascarell i José Manuel Prieto. El primer és el coordinador d’Hisenda del govern local, el segon responsable d’Urbanisme, i el tercer portaveu del govern. 

 

Ciro Palmer, qui no obstant descarta presentar una moció de censura contra l’alcaldessa socialista, Diana Morant, afirma també haver rebut el suport de la direcció autonòmica de C’s davant una maniobra que ha consistit en desacreditar-lo políticament en un intent de que els órgans de direcció del partit d’Albert Rivera arribaren a determinar el relleu de Palmer com a regidor, o en el cas que retenira l’acta, l’expulsió del partit, el que l’haguera inhabilitat també per a presentar una moció de censura.

La maniobra ha eixit mal, i ara les represàlies estan arribant amb un progressiu allunyament del govern local, un camí en el que els pressupostos de 2016 són la primera parada. Palmer ja ha coincidit ara amb el PP en demanar una auditoria externa dels mandats 2007-2011 (PSOE-Platforma) i 2011-2015 (PP). Tanmateix, ha renunciat a donar una roda de premsa conjunta amb el PP, tal com s’havia anunciat, encara que han coincidit en la petició.

Et Pot Interessar