CIRO PALMER QUEDARIA INHABILITAT PER A SIGNAR UNA MOCIÓ DE CENSURA SI ACABA EXPULSAT

El regidor de Ciutadans a Gandia, Ciro Palmer, quedaria inhabilitat per a signar una moció de censura en el cas de que la baralla interna en la que s’ha embolicat amb els seus dos exassessors acabara amb la seua expulsió del partit. Així ho determina la Llei Electoral després de la seua darrera modificació, i és possiblement el que estiguen buscant els promotors de la picabaralla, segons han apuntat fonts de la formació. 

Ciro Palmer ha declarat que no sap d’on li venen els tirs, si del PSPV, del PP, de la seua pròpia formació, o d’un franctirador apostat al campanar de la Col·legiata, però té clar que és un atac a ell en la seua condició de regidor. És improbable que Palmer renuncie a l’acta de regidor, però de res li serviria el càrrec públic en el cas d’una eventual expulsió del partit. Això sí, tindria la capacitat de deixar en minoria al govern al ple, tot i que en el règim de grans ciutats pel qual es regeix Gandia les competències del ple són escasses.

 

Un dels episodis que més ha cridat l’atenció en esta guerra a Ciutadans-Gandia ha estat la presència de l’exalcalde socialista José Manuel Orengo dijous passat intentant posar pau a la formació taronja, una vegada acabada la roda de premsa que els exassessors de Palmer, Dani Martí i Maximiliano Doncel, van donar amb el regidor d’espectador. 

Et Pot Interessar