17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Cinqué Homenatge a Ovidi Montllor de l’Institut Valencià de Cultura

 

– El cinqué homenatge a Ovidi de l’Institut Valencià de Cultura se celebra a Alcoi aquest dissabte amb les entrades ja esgotades

– El Teatre Calderón d’Alcoi acull el dissabte 17 d’abril el cinqué i últim concert commemoratiu del 25é aniversari de les ‘vacances’ d’Ovidi Montllor

– Les entrades de l’espectacle que conclou el cicle es van exhaurir en les primeres 24 hores a la venda

L’Institut Valencià de Cultura oferirà al Teatre Calderón d’Alcoi el dissabte 17 d’abril el cinqué i últim dels concerts d’homenatge a Ovidi Montllor, amb les localitats exhaurides, un espectacle que ja ha passat pel Teatre Principal de València, pel Teatre Arniches d’Alacant i per l’Auditori de Castelló per a commemorar el 25é aniversari de les ‘vacances’ de l’artista alcoià.

Els concerts s’han concebut com un homenatge coral dels artistes valencians actuals a la figura d’Ovidi, amb versions dels seus temes més coneguts a càrrec d’un planter de grups i solistes com Miquel Gil, Pau Alabajos, Andreu Valor, Smoking Souls, Mireia i Borja, Tesa, Prozak Soup, Júlia i Clara Andrés o Tardor, entre altres, a més de la presència en tots aquests concerts de Toti Soler, company i amic d’Ovidi Montllor.

Enguany fa vint-i-cinc anys de les ‘vacances’ d’Ovidi Montllor, un artista compromés que va captivar la seua generació i que ens ha deixat un llegat creatiu inabastable. La direcció escènica dels concerts ha estat a càrrec de Rafa Jordán i la direcció musical l’ha duta a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que la banda base que acompanyarà els artistes està formada per Hèctor TiradoAlessandro Cesarini i Tico Porcar.

Els curts audiovisuals que acompanyen els concerts són de Xavier Cortés i Carolina Miralles, de Visual Crea Estudi Alcoi. Els audiovisuals han estat a càrrec d’Òscar Piera, de Tresdeu Media, mentre que la il·lustració del cartell és de l’artista Rebeca Valenciano, amb disseny gràfic de Josep Navarro.

Articles relacionats