CINQUANTA EXPOSITORS PARTICIPARAN A LA XXVII FIRA DEL MOTOR D’OLIVA

Com a principals novetats de la XXVII Fira del Motor d’Oliva hi haurà una major presència d’empreses d’automòbils nous i també una empresa de “customització” de motos.

Per a tota la família, Pepe Salazar ha explicat que tindrem “una zona de karts oberta al públic en general i l’actuació, dissabte de vesprada, de 19.30 a 21.00 h, de “El Porruo, l’home més fort d’Espanya”. Un espectacle de força humana, no mai vist a la Safor, que de segur encantarà a majors i menuts. I per descomptat la XII Matinal Motera d’Oliva del diumenge 26 de juny, organitzada novament pel Motoclub Motolio d’Oliva.”

Pel que fa a l’activitat prevista a la Matinal, un esmorzar amb torrada inclosa, l’actuació d’una banda de rock, una exposició d’un centenar de motos clàssiques, la volta cap a les 11.30 h que arribarà fins a la platja i l’espectacle d’Edu Rodríguez. “Convidem a tots a participar, tinguen moto o no, qualsevol persona podrà disfrutar de la Matinal d’Oliva, i si vol, per 9 euros tindrà un entrepà, beguda i camiseta”, ha afegit el president del Motoclub Motolio.

-Divendres, 24 de juny: de 19.00 a 22.30 h.

-Diumenge, 26 de juny: de 10.00 a 14.30 h i de 18.00 a 22.30 h.

Oliva augmenta les dotacions per a la pràctica d’esports nàutics a les seues platges