ANTENA 3 MANIPULA UNA NOTÍCIA PER A CRITICAR LA RETULACIÓ DELS SENYALS DE TRÀNSIT EN VALENCIÀ

La polèmica d’aquest vídeo, en el qual la notícia d’ Antena 3 insinua que els senyals en valencià podrien causar accidents perquè els turistes no els entenen, ve donada perquè un dels testimonis que recull el periodista és la d’altra periodista –Laura Herreras, antiga treballadora de la cadena– que diu no saber ben bé quin és el significat del senyal. » No, la veritat és que no em queda molt clar si he de passar amb el cotxe o no», assegura aquesta periodista valenciana, qui malgrat parlar en castellà en aquesta ocasió, domina perfectament el valencià.
Un usuari de Twitter va descobrir la manipulacio i ha pujat al seu perfil de Youtube un vídeo en què es pot veure l’esmentada periodista locutant una notícia per a la televisió privada autonòmica Mediterráneo TV en un perfecte valencià.
Laura Herreras s’ha defensat en el seu perfil de Twitter assegurant que «es vol crear polèmica» amb una «mala utilització» de les seues paraules. Alguns usuaris han engegat una campanya a les xarxes amb el hastag #Antena3Antivalenciana, que és un dels més utilitzats a aquestes hores al Twitter.

Et Pot Interessar