9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Chef Amadeo continua patrocinant al Gandia Billar Club

– El Gandia B.C. participarà amb 3 equips i organitzarà nombroses proves nacionals i autonòmiques.

La setmana passada es va concretar la renovació del patrocini del Restaurant Chef Amadeo de la Platja de Gandia amb el Gandia Billar Club que es denomina amb el patrocini: “Chef Amadeo Gandia Billar”

Aquest patrocini es renova, per quart any consecutiu, després d’una temporada 2020-2021 carregada d’èxits esportius i organitzatius, malgrat la COVID19:

1. Medalla de bronze en la Lliga Nacional Divisió d’Honor, la màxima categoria nacional del billar.

2. Consolidació del Gran Premi d’Espanya Ciutat de Gandia Chef Amadeo. Gandia forma part del rànquing nacional, circuit nacional individual.

3. Organització de 3 proves de caràcter nacional: Campionats d’Espanya modalitat 47/2, Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques i el clàssic Gran Premi d’Espanya Ciutat de Gandia Chef Amadeo.

Una altra temporada més amb un patrocini que es tradueix amb èxit per a les parts del Chef Amadeo i el Gandia Billar Club i que participarà en les diferents lligues autonòmiques i lliga nacional divisió d’honor, amb un total de 4 equips i organitzarà 3 proves nacionals i el Campionat d’Europa de billar artístic.

Comença Open Ciutat de Gandia en la 16a edició.

Des de fa 4 anys té doble vessant, autonòmica i nacional. L’Open és una marató de billar de 3 setmanes, el seu clàssic torneig, convertit per dret propi en referència i cita obligada en el calendari autonòmic i nacional, amb l’obertura de la temporada de tots dos.

Primera Setmana: Partides Prèvies autonòmiques, celebrades aquest cap de setmana passat.

Segona Setmana: Fase final autonòmica, els 32 millors billaristes valencians es disputen, en el duel de ko directe. Del divendres 24 al diumenge 26 de setembre.

Tercera Setmana: Gran Premi d’Espanya, des del dilluns 27 setembre i fins al diumenge 3 d’octubre, Gandia serà l’epicentre del billar nacional.

El Chef Amadeo Gandia participarà en l’autonòmic amb 8 jugadors: Paco Estruch, Salvador Verdú, Ausiàs Fuster, Jose Luis Pascual, Salvador Bolo, Jose Ramón Fuster, Xavi Pascual i Candido Amador.

Al Gran Premi d’Espanya participarà amb 6 jugadors: Paco Estruch, Salvador Verdú, Ausiàs Fuster, Jose Luis PascualJose Ramón Fuster i Candido Amador, amb aspiracions que algun d’ells, a les dues proves, puguen aconseguir els primers llocs de la classificació.

Articles relacionats