18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

CENTENARS DE PERSONES CORREN CONTRA EL CÀNCER A GANDIA

Gandia ha acollit este diumenge la tercera edició de la Carrera contra el Càncer, la recaptació de la qual anirà en la seua major part destinada a tres beques de recerca contra el càncer ja en marxa, i la resta a pagar el psicòleg Hospital de Dia de Gandia perquè puga atendre als malalts i familiars d’aquests durant més dies a la setmana.

 cancer g

Els preus per inscripció per a persones majors de 12 anys eren de 6 euros fins al 30 de setembre; 7 euros, de l’1 al 12 d’octubre i 8 euros, del 13 al 26 d’octubre.

Els menors de 12 anys pagaven 4 euros, del 15 d’agost al 12 d’octubre i 5 euros, del 13 al 26 d’octubre. Els sis euros per quota anirà destinat a les 3 beques de recerca i el suplement que han pagat de més els qui s’inscrivien a partir de l’1 d’octubre per als majors i del 13 per als xicotets anirà destinat a l’augment de dies d’atenció per part del psicòleg que actualment està en l’hospital i que, per raons econòmiques, únicament atén un dia a la setmana.

La carrera gandiana forma part del Circuit de Carreres contra el Càncer de la Província de València. Els objectius d’quest circuit són promocionar l’esport de base i involucrar a la dona en l’esport, ja que els estudis demostren que portar una activitat esportiva diària redueix les probabilitats de patir càncer de mama.

Articles relacionats