20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Celebrades amb èxit les III Jornades Noves Tecnologies a Gandia

Dissabte passat es van celebrar a la Casa de la Marquesa les III Jornades Noves Tecnologies. Una iniciativa que té com a objectiu oferir instruments a les famílies, educadors i alumnat per poder fer un bon ús de l’entorn digital.

La primera conferència va ser impartida pel prestigiós jutge del Tribunal de Menors de Granada, Emilio Calatayud, mentre que la segona va estar a càrrec del consultor de ciberseguretat especialitzat en conscienciació, Andrés Jiménez. Els més menuts també van poder gaudir d’un taller recreatiu de robòtica impartit per “Cantera de empresas” durant tot el temps que duraren les ponències.

A l’acte va assistir l’alcalde de la localitat, José Manuel Prieto; la regidora d’Educació, Carmen Fuster; i la regidora de Gent gran, Liduvina Gil.

Prieto va afirmar durant la seua intervenció en la jornada que “el futur demana entendre els canvis, de manera que puguem aprofitar els beneficis del model digital i les innovacions tecnològiques sense oblidar que les relacions presencials continuaran sent sempre fonamentals per a tindre una vida familiar, personal i social plena“.

Articles relacionats