21.9 C
Gandia
Divendres, 7 octubre, 2022

Celebrada la V edició de la Cursa Solidària IES la Valldigna

L’IES La Valldigna de Tavernes de la Valldigna ha celebrat avui, 31 de gener, la V Cursa Solidària amb la finalitat de recaptar fons per tal de recolzar els projectes que realitzen diverses ONG de la Valldigna.

La cursa, segons ha destacat Raquel Fons, directora del centre “és un gran treball del qual ens sentim molt orgullosos i és tot un èxit cada any com a centre educatiu”. Enguany han participat un total de 300 alumnes i professorat. A més a més, com a novetat en aquesta cinquena edició, s’han obert fronteres amb la participació de la fundació Integra Valldigna i els cursos de 5é i 6é de primària del CEIP Sant Miquel de Tavernes de la Valldigna.

La iniciativa s’emmarca en el projecte educatiu i social que fomenta l’institut valler. La cursa solidària s’executa cada any coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Pau per la qual cosa compta amb el reforç i organització de la Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil del municipi.

La consecució de l’esdeveniment s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de nombroses entitats i empreses del consorci d’empreses de la Valldigna juntament amb diverses empreses de la Safor i la Ribera amb l’objectiu de recaptar més fons solidaris.

Finalment destacar que l’esdeveniment s’ha dut a terme amb la presència dels membres de la comunitat educativa acompanyats per les diverses corporacions municipals de Tavernes, Simat i Benifairó de la Valldigna.

Articles relacionats