18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

El CC El Garbí presenta als vora 300 atletes de la seua escola

El Club de Córrer el Garbí ha presentat este divendres als vora 300 atletes de la seua escola en un acte celebrat en les instal·lacions del Centre Comercial Plaça Major, un dels principals sponsors de l’Escola. Entre els presents hi havia, a més de la directiva del club, socis i pares i mares dels atletes a més dels tècnics de l’escola.
El president del club, Ximo Mas, ha aprofitat per a felicitar al cos tècnic i també als atletes i fa remarcat que “aquest és un club de pedrera, amb atletes de la comarca, formats des de la base amb els nostres entrenadors”. Un club amb 23 anys d’història que va decidir iniciar l’experiència de l’escola fa ja 13 anys durant els quals ha donat nombrosos èxits i del que “ens sentim molt orgullosos”.
Durant l’acte va parlar també el que en aquesta temporada és el nou director del cos tècnic de l’ escola, David Valera, qui ha apuntat els canvis en la composició dels entrenadors i de l’entrenament, enfocat al millor rendiment dels atletes sempre des del punt de vista de la cura de la seua forma física i adaptat a la seua edat.

Articles relacionats