12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Cavalcada de contagis a la Safor: Sanitat notifica 3.373 casos actius

Sanitat ha notificat les dades de coronavirus per pobles i àrees sanitàries, la Safor registra 3.373 casos actius amb una incidència de 1.962,15 per cada 100 mil habitants, com a conseqüència de la nova variant Òmicron que ja ha aconseguit ser la malaltia més contagiosa al món per davant de la pallola, que fins a aquest moment era la que més capacitat de contagi tenia.

En aquest moment hi ha 1,96 % de la població de la Safor que està contagiada, i un 14,53% del total de contagis que s’han notificat a la Safor, la qual cosa dona fe de l’actual situació de la pandèmia.

Municipis com Ador, Bellreguard i Benirredrà estan amb una incidència acumulada de contagis de més de 3.300 punts, i Ador supera els 4.000.

Destacant que les tres ciutats amb més població: Gandia, Oliva i Tavernes superen els 2.000 punts d’incidència acumulada.

covid safor

Afortunadament, gràcies a la vacunació la pressió hospitalària no ha seguit la correlació que hi havia abans entre el nombre de contagis i el nombre d’hospitalitzacions i defuncions. Però no es pot oblidar que a major nombre de contagis s’augmentarà la pressió hospitalària, per tant es deu continuar amb les pautes de vacunació i compliment del distanciament i ús de la mascareta, per tal d’evitar el col·lapse assistencial en l’hospital i ajudar a no congestionar més l’atenció primària.

Articles relacionats