17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Carlos Pellicer lidera la victòria d’un gran AC Gandia en el play-off de la Copa d’Halterofília

– El club gandià es va imposar en l’Autonòmic de clubs en homes i va ser segon en dones

L’Atlètic Club Gandia d’Halterofília va desplegar tot el seu poder en el Campionat Autonòmic de clubs disputat a Gandia i que era vàlid per al playoff classificatori de la Copa del Rei i de la Reina.

Campions en xics i subcampiones en xiques, però amb una capacitat de superar adversitats que fa al grup cada vegada més fort. Els xics van bregar amb les absències de Juan Bautista Creix i Alvaro Casaró, mentre que les xiques degueren donar-ho tot després que les seues principals figures vingueren de competir al més alt nivell en el nacional sub17.

A la victòria final va contribuir el treball col·lectiu, encara que en el pla individual va destacar l’actuació de Carlos Pellicer, una de les joies del club i aspirant a internacional en els pròxims mesos. Als seus 17 anys, el gandià continua superant-se i aquesta vegada ho va fer amb 11 quilos més sobre el seu anterior registre del Total Olímpic per a plantar-se en 240. No menys ressenyable va ser l’actuació de Sergio Criado, pletòric als seus 35 anys amb 6 intents vàlids (algun amb suspens) i millora de cinc quilos sobre la seua anterior plusmarca. Jesús Primo va trencar motles
i després d’alçar 105 en arrancada i 130 en dos temps, va polvoritzar en 18 quilos el seu millor exercici de sempre.

L’equip femení va aconseguir la segona posició amb Romina Escrivá en un moment de manera excepcional, tant és així que la seua marca en els dos temps li haguera suposat l’or fa a penes una setmana en el nacional de Cadis. Martína Gramajo amb la seua millor marca personal i Sara Canet, cansada però regular, van ser puntals de l’equip.

L’Autonòmic puntuava així mateix per al play-off classificatori per al Campionat d’Espanya de clubs, Copa del Rei i de la Reina i els resultats de la qual es coneixeran en la jornada de hui, atés que la Federació Espanyola valide les marques i les classificacions. Dels 18 clubs participants en les deu seus, es farà un tall en els dotze millors que seran els qui acudiran a la Copa prevista per al 4 i 5 de desembre a Oviedo.

La jornada portava també l’autonòmic B en Tavernes. L’AC Gandia és, juntament amb la Corunya, l’únic club d’Espanya amb equips en totes les categories. La segona formació habitada va ser campiona en xiques i subcampiona en xics. Una de les llegendes del club, Joaquín Escrivá, es va despenjar als seus 43 anys amb sengles alçaments dignes d’admirar, 100 en arrancada i 110 en dos temps.

Articles relacionats