Carlos Mengual: “Els valencians són tractats com ciutadans de segona, i els olivers de tercera”

El Grup Municipal Socialista i l’Agrupació Socialista d’Oliva han participat a la manifestació de dissabte 18 de novembre “per un finançament just”, demanant les que consideren les dos grans promeses i necessitats a Oliva: l’alliberament de l’autopista i la línea de tren Gandia-Oliva-Dénia.

Amb el lema “Oliva som tots”, l’Agrupació Socialista d’Oliva i el Grup Municipal Socialista d’Oliva “estiguérem recolzant la manifestació per defensar el maltractament financer que rep el poble valencià davant els pressupostos estatals. Però si els valencians són tractats com a ciutadans de segona, els olivers som ciutadans de tercera, des del punt de vista de les infraestructures i inversions que apleguen a la localitat”, indica Mengual.

Els socialistes olivers acudiren amb una pancarta on situaven les dos infraestructures esmentades. “Oliva no pot continuar en aquesta mancança de mitjans de comunicació per poder aplegar a l’hospital, a València, o veure com s’incompleix el límit de contaminació acústica o mediambiental com denuncia la Universitat Politècnica. Necessitem amb urgència aquestes inversions”, comenta Mengual.

Et Pot Interessar