Carles Pastor i el Festival Andròmina omplen Marxuquera de música

El cantautor i músic independent gandià Carles Pastor ha estat una de les principals atraccions del Festival Andròmina que s’ha celebrat este diumenge, 26 de novembre, des de les 11 fins a les 18 h, al Centre Social de Marxuquera, acompanyat d’Ona Nua, Abraham Rivas, Capa de Plàstic, El triangulista i Òscar Briz, en el que constitueix el Festival Andròmina. 

Segons Pastor, ‘Andròmina’ és un disc fet per a banda. Com sempre, amb la línia conceptual dels sus treballs que arrepleguen un temps viscut i un estil coherent en la relació entre les cançons. De tall intimista, amb històries de cada dia. Amb la poesia de fons i lletres estructurades així.

Inclou una musicació del poema “L’hotel París” (Estellés), una versió de “Agárrate fuerte a mí” (Los Secretos) i l’adaptació de “Concrete and Barbed Wire” (Lucinda Williams). En total seran 10 temes i comptarà amb col·laboradors de luxe als instruments (Nacho Villanueva, Ivan Espí, Josep Pérez i Abraham Rivas) i a la producció (novament amb Josep i amb Tony Garcia).

El disc també compta amb la col·laboració de Jordi Silvestre, al violí, en dues cançons; Óscar Briz, guitarra i veu en un tema; i Sílvia Pérez Miret a la veu en la versió d’ ‘Agárrate fuerte a mí’. El disseny està a càrrec de Xavi Bataller, la fotografia de Maria Jesús Ribes i la maquetació final de Borja Pons.

Amb ‘Andròmina’ Pastor celebra 20 anys de dèria musical amb l’objectiu de fer un treball redó, acurat i contundent, amb les emocions per carretera.

Cansat del mercat musical, ‘Andròmina’ és el cinqué projecte musical que engega. Abans va publicar, per ordre cronològic: ‘Dies de Ràdio’ (Indústria Zero, 2016); ‘Els ulls de Bob’ (Sama-Rec, autoeditat, 2011); ‘La noia del nord’ (Indústria Zero, 2009); i ‘Travellers’ (2006).

 

Et Pot Interessar