18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Carla Bañuls i Àlex Moreno campions autonòmics de ciclisme

 

 

Les victòries de Carla Bañuls i Àlex Moreno en els campionats autonòmics de ciclisme escolar disputats en la població castellonenca de Sant Jordi va ser el més destacat de la més curta representació de ciclistes de la Safor de l’última dècada.

Carla Bañuls va véncer còmodament en la carrera d’infantils de segon any on la seua companya Carla Martínez va finalitzar en el quart lloc, mateixa posició per a Irene Flores i Sergi Margarit en infantils de primer any.

D’altra banda, en la categoria de principiants de primer any, victòria d’Àlex Moreno seguit de Dani Sánchez mentre que Marc Donet seria quart.

La categoria de principiants de segon any, va tindre a Kobi White en cinqué lloc mentre que Cristian Vercher va ser seté i Gerard Pastor onzé.

Àlex Sánchez va ser l’únic aleví i va acabar seté mentre que Sergi Esteban en promeses va ser cinqué.

Finalment en la carrera d’infantils de segon any, Jordi White acabaria quart.

Les innombrables absències com per exemple la dels vallers Iker ArlandisDidac Gómez, Álvaro Gandia, Andreu Sansaloni i Nasio Grau es van deure a la llunyania d’aquest campionat que es va constatar més tard amb la meitat de participació de les dues últimes cites de l’autonòmic a Elx i Gandia.

A més es van produir novament situacions complexes en el mesurament de desenvolupaments on va haver-hi alguns corredors que no portaven el desenvolupament adequat a la seua categoria. Aquests controls no es poden fer una vegada a l’any sinó aleatòriament en cada carrera com dicta la normativa i d’aquesta manera s’evitarien situacions compromeses.

Articles relacionats