17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

CÀRITAS GANDIA COMPRA TAULETES ELECTRÒNIQUES PER ACABAR AMB LA BRETXA DIGITAL

 

• Les compres es realitzaran amb 2.000 € de la recaptació aconseguida per RockFM per la venda d’entrades en la IV edició de Motorock, celebrat el mes de novembre passat.

• La pandèmia per la covid ha agreujat la bretxa digital entre els més vulnerables, no sols als xiquets en el procés de formació a les aules, sinó també als adults.

• Amb aquesta donació també s’han pogut comprar 3 llavadores per als diferents recursos de Persones sense Llar.

COPE València ha donat a Càritas Gandia 2000 €. Aquest muntant econòmic és part de la recaptació aconseguida per RockFM per la venda d’entrades en la IV edició de Motorock, celebrat el mes de novembre passat.

Aquests 2.000 €, tal com va sol·licitar COPE València, s’ha destinat principalment, al projecte educatiu de Càritas Gandia, per a la compra de tauletes amb les quals acabar amb la bretxa digital que travessen els menors atesos en l’entitat.

La pandèmia per la Covid ha agreujat la bretxa digital entre els més vulnerables, no sols als xiquets en el procés de formació a les aules, sinó també als adults, ja que cada vegada més es realitzen telemàticament els tràmits amb l’administració pública. Els nostres participants no tenen recursos econòmics per a accedir a mitjans digitals i tampoc tenen la formació per a poder fer ús d’ells.

Amb els 2.000 € donats per COPE València, Càritas Gandia ha comprat 15 tauletes (10 per a xiquets i 5 per a adults) que s’utilitzaran a les aules de formació.

Des de Càritas Gandia, el director, Francisco Carrió, ha agraït a COPE València el donatiu; a l’empresa DENVER, que va aplicar un preu especial a les tauletes, i a MILAR.

c6c75cf5 bc0c 44d0 8d4b e7cdcaa8d1cb

 En MILAR s’ha fet la compra de les tauletes i també de 3 llavadores (per a la residència temporal per a Persones Sense Llar, el Centre de Dia per a PSH i un pis d’autonomia de Càritas), ja que la botiga MILAR Plaza Mayor Gandia ha col·laborat amb el transport i la instal·lació de les llavadores.

IMG 5785

Per part seua, Borja Rodríguez, responsable de RockFM, ha assenyalat: “ens va semblar en el seu moment una proposta molt interessant perquè en aquests temps les persones més vulnerables puguen adequar-se als nivells digitals que comporta aquesta societat en l’actualitat. Estem molt contents i amb ganes de repetir com a Empresa amb Cor que som de la mà de Càritas Gandia”.

Articles relacionats