11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Càritas Gandia acull a 6 persones que viuen al carrer

Càritas Gandia donarà recer a un total de 6 persones (1 d’elles dona) la nit de divendres i  dissabte davant la situació climatològica adversa de fred i pluja després que l’equip de carrer de Càritas comprovara que les seues pertinences, matalassos o tendes de campanya, s’havien banyat completament a causa de la pluja.

Aquestes 6 persones han donat negatiu en la prova PCR de covid-19 que s’ha realitzat per a garantir la seua seguretat i la de treballadors i voluntaris.

A pesar que des de l’entitat s’ha fet l’oferiment a la totalitat de les 13 persones que viuen al carrer, només 6 d’elles han acceptat dormir aquests dies sota un sostre. La resta ha preferit continuar dormint a la intempèrie, malgrat l’oferiment, insistent, de Càritas Gandia.

El Pla d’Emergència segueix actiu en col·laboració amb altres entitats de la ciutat. En aquest sentit, Creu Roja eixirà aquesta nit per a recolzar al carrer, amb el repartiment de mantes i sacs de dormir, a les persones que han rebutjat dormir en el Centre Llar María Teresa Marqués de Càritas Gandia, situat al carrer Gutiérrez Mas.

L’allotjament temporal durant aquests dies de fred es realitza en el centre de Càritas i no en el poliesportiu municipal perquè no s’ha decretat cap alerta per part de la Generalitat Valenciana.

Articles relacionats