17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Càritas es reorganitza per donar els serveis del Centre de Dia al Centre Llar María Teresa Marqués

– Es tracta dels serveis del Centre de Dia de lliurament de lots de desdejuni, menjar i sopar, dutxes, rober i bugaderia.

– El traslladat dels serveis del Centre de Dia s’està realitzant gradualment a les noves instal·lacions, cedides per la Fundació Gozalbo Marqués.

Càritas Gandia ha traslladat alguns dels serveis del Centre de Dia del CAI per a persones sense llar al Centre Llar María Teresa Marqués, situat al carrer Gutiérrez Mas. Es tracta dels serveis de lliurament de lots de desdejuni, menjar i sopar, dutxes, rober i bugaderia.

El traslladat dels serveis del Centre de Dia s’està realitzant gradualment a les noves instal·lacions, cedides per la Fundació Gozalbo Marqués.
Mentre que en el Centre d’Atenció Integral (CAI) –en la Avinguda del Grau, 66- continua desenvolupant-se el programa d’Acompanyament Integral a través d’itineraris d’inserció, en el Centre Llar María Teresa Marqués, ha començat a oferir-se alguns serveis del programa de baixa exigència (centre de dia).

En aquest sentit, tal com ha assenyalat Eduardo Mahíques, director de Càritas Gandia, “a poc a poc esperem que el nou centre de dia cobrisca totes les necessitats bàsiques de les persones sense llar encara que de moment hem de tindre prudència”. Per aquest motiu, es continuen entregant lots de menjar amb totes les mesures sanitàries enfront de la covid-19.

Articles relacionats