Caritas agraeix la vessant solidària de les falles de Gandia

Caritas Gandia ha emés una nota d’agraïment a les comissiones falleres de Gandia per la col·laboració amb la recaptació d’aliments i productes bàsics en el “Sopar de Germanor”, organitzat per la Federació de Falles de Gandia, el que permetrà «seguir ajudant a les més de 500 famílies en risc d’exclusió en la ciutat«.
Gràcies a l’aportació de productes bàsics, de primera necessitat i higiene, de totes i cadascuna de les persones que van participar, “la festa de les falles es va fer més humana”.
El director de Caritas Interparroquial Gandia, Eduardo Mahiques, ha agraït la iniciativa de la Federació de Falles i la solidaritat de totes persones que amb la seua aportació col·labora amb les famílies en risc d’exclusió social de Gandia.
Aquests productes es distribuiran a les famílies d’Acolliment de Caritas a través de l’Economat on l’entitat distribueix fins a 42 productes no peribles (de primera necessitat i higiene). L’economat es troba en el carrer Juan de Juanes, 13 de Gandia i està obert els dimarts i dijous de 17.30 a 19.30 hores.

Et Pot Interessar