Cara i creu per l’equip cadet masculí del C.V. Trisema Gandia

– El passat cap de setmana el C.V. Trisema Gandia ha visitat Castelló, per a enfrontar-se 2 partits alhora i amb la baixa molt sensible del col·locador.

L’1 trobada va ser contra el C. V. Mediterrani B, on l’equip local va eixir amb nerviosisme, i encara que a priori semblava un equip de menys nivell, va saber jugar bé, complicant al C. V. Trisema Gandia, el qual va fer moltíssimes errades.

El partit que tenia tot per a ser tranquil, es va tornar en un 2 x 3 en favor dels visitants i amb marcadors molt ajustats i un últim set 14 x 16 molt ajustat.

Amb l’alegria d’haver guanyat el 1r partit l’equip del C.V. Trisema Gandia va passar a enfrontar al 2n equip, el C. V. Mediterrani A, invicte en la lliga. Amb un cansament extra acumulat del partit anterior, l’1 set va ser desastrós amb un 25 x 8 a favor del C. V. Mediterrani A.

A partir d’aquest moment l’equip va canviar la cara i va estar molt bé, encara que va acabar per perdre per 3 x 0.

Amb aquests partits l’equip s’acomiada l’any amb bon sabor, perquè va ser moltes vegades per davant en el marcador, i amb la baixa significativa del col·locador, queda la impressió que per a l’any que ve podran donar alguna sorpresa i pujar algun lloc en la taula, ara estan situats a la 4a plaça. Si es continua així, segurament, podrien obtindre l’entrada als encreuaments per a la final autonòmica.

L’equip que va estar en pista va ser el format pels jugadors Nico, Vicent, Carlos, Samuel, JorgeJaime i l’infantil Lucas.

Et Pot Interessar