17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Cara i creu dels equips del Club Voleibol Arenas de Gandia

 

Els equips federats del Club Voleibol Arenas es van desplaçar a Sedaví el dissabte passat per a disputar la quarta jornada d’esta acabada d’estrenar temporada 23.24.

En primer lloc, les jugadores infantils que venien d’ajornar la jornada tres, van tornar a véncer després de la derrota contra l’equip de Xàtiva de la segona jornada. Les jugadores del Decorgandia es van mostrar molt segures de principi a fi i es van emportar el xoc per un còmode 3-0 amb parcials 10-25, 10-25, 5-25. Destacar la participació de totes les jugadores desplaçades fins a València i que en cap moment les de la Safor van tindre un moment de baixada en el joc.

Esta victòria situa a les jugadores del Grau de Gandia en el grup de quatre equips que es disputaran les dues primeres places que donen accés al top 8 de la comunitat.

Pel seu costat, les cadets del Club Voleibol Arenas van tornar a mostrar un nivell bo de joc que en este cas no es va reflectir en el resultat final. Les jugadores del Dc Hotels van ser capaços d’arribar igualades a la vintena de punts i arribades a este punt van tornar a patir baixó que no els permet aconseguir la victòria de cap partit fins a la data.

Ara el Club Voleibol Arenas es prepara per a rebre a casa al Real de Gandia, en un matí de dissabte que serà una festa per al voleibol de la Safor, 28 d’octubre, a les 10.00 i 12.00 h en la pista Paola Martínez del Joan XXIII.

Articles relacionats