10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Cap de setmana de competició de Ciclocròs en Alginet amb participació de ciclistes de La Safor

– Aquest passat diumenge va tornar novament la Copa Valenciana de ciclocròs en la població riberenca d’Alginet després de més d’un mes sense carreres a la Comunitat Valenciana.

Una cap de setmana on els ciclistes de la Safor han pogut reposar-se i no perdre posicions en la general després d’aquesta llarga aturada.

La matinal es va iniciar en la categoria d’escoles on Sergi Esteban acabe sisé en la categoria de promeses, Alex Moreno per la seua part acabe tercer en principiants i és la primera carrera que no puja al més alt del podi mentre que Marc Donet va ser desseté.

En la categoria d’aleví, nou podi d’Alejandro Segui després d’obtindre la tercera plaça mentre que Andreu Sansaloni acabaria dotzé.

Finalment en infantils, Sergi Margarit aconseguia la novena plaça i Carla Bañuls seria segona entre les xiques i Irene Flores cinquena.

GOMAR REAPAREIX A VALÈNCIA

El ciclista de la Font, Iván Gomar reapareixia en terres valencianes després de superar de moment la malaltia que li va deixar fora de competició des del mes de juliol.

L’últim campió de la Copa d’Espanya júnior finalitza tercer en la categoria sub 23 i seté en la general mentre que Joan Llacer Fraile només va poder ser cinqué.

En categoria júnior, Jordi Fournies seria quart amb Jairo Jaén en l’onzé lloc mentre que Marc Iborra acabaria dotzé en cadets i Aitor Arlandis tretzé en la mateixa categoria.

En dones, Lídia Llacer Frare seria tercera en sub 23 i Laia Canet també tercera en cadets amb Aitana Calabuig en quart lloc.

Un circuit molt tècnic i amb moltes corbes per a ciclistes amb experiència en BTT i que va fer patir de valent als ciclistes que disputen la competició de carretera i no més poden que aguantar.

Articles relacionats