12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Cap de setmana de bon ciclisme a Sueca i la Nucia

– Aquest diumenge coincidint precisament amb el campionat d’Espanya absolut a La Nucia es disputarà la Clàssica de l’Arros en Sueca, prova puntuable per a la Copa d’Espanya femenina.

COPA D’ESPANYA FEMENINA

La prova on participaran 350 corredores de 15 països entre les categories cadets fins a veteranes es presenta amb un gran cartell amb les millors corredores del moment.

Aquesta carrera ofereix una recorregut molt especial, ja que hi haurà 4,5 quilòmetres on les corredores hauran de passar per un camí de terra pels arrossars del terme de Sueca a semblança a la Paris-Roubaix.

Durant aquests dies s’ha vist per la zona diferents equips recorrent el paratge que va des de Sueca a Mareny de Barraquetes, diversos equips també s’estan allotjant a Gandia per què un dia abans es disputa el campionat d’Espanya a la Nucia.

Quant a la representació saforenca en la prova destaca la gandiana Alejandra Puente, la de la Font Lucía Andrés en cadets i a la vallera Lídia Fraile Llacer i la grauera Lucía Martín en categoria júnior.

A més estarà la de Palma Patricia Solera en elit i l’alqueriana Saida Perea en veteranes de 30 anys.

La prova serà dura i segur que cap la possibilitat de caigudes i burxades, l’objectiu de les corredores de la comarca serà finalitzar la prova indistintament del resultat. Aquesta carrera serà retransmesa per televisió.

CAMPIONAT D’ESPANYA MASCULÍ

Al matí també en la Nucia tindrà lloc el campionat d’Espanya absolut masculí amb la baixa d’Alejandro Valverde encara que serà substituïda pel manxec Óscar Sevilla de ni més ni menys que 44 anys.

El de l’Ossa ve expressament des de Colòmbia on resideix habitualment per a córrer possiblement els seus últims campionats, el millor jove del Tour del 2001, serà sens dubte el gran espectacle d’aquesta jornada muntanyenca on ja va conquistar en els seus anys gloriosos.

Articles relacionats