Canvis de lloc dels actes organitzats per Biblioteques de Gandia per celebrar el Dia del Llibre

L’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia celebra el Dia del Llibre, i fan partícips a tota la ciutadania dels actes que tindran lloc durant la jornada de demà.

Com que l’oratge no deixa de ser incert, hi ha alguns canvis en els llocs de celebració anunciats als cartells:

· A les 10 hores: «Gandia, Infància Poètica: Raps per a la Pau», serà a la Casa de Cultura Marqués Gonzàlez de Quirós.

Una proposta del Consell de la Infància de Gandia, òrgan de participació que promou els drets de la infància. Els alumnes de 5é i 6é de Primària interpretaran els raps creats amb motiu del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau celebrat el 30 de gener, i els membres del Consell realitzaran una lectura grupal, a tota la ciutadania, del còmic «La nostra Veu» editat per la Direcció General d’Infància i Adolescència de la GVA. [Organitzat pel Consell de la Infància de Gandia i Biblioteques Gandia].

· A les 18 hores: «LLIBRES AL COR», es manté a la Plaça Rei Jaume I.

Un espai on compartir l’experiència dels llibres que més ens han emocionat, amb les cançons, contes i embarbussaments de Rondaballs. Conduït per Marina Vallés.

· A les 19.30 hores: Presentació del llibre «SENTIA VEUS», d’Ignasi Mora, serà al saló de conferències del Foment AIC Gandia. Amb la participació de l’autor i Enric Iborra; amb la introducció de Maria Josep Escrivà (Edicions 96) i de Vicent Flor (director de la Institució Alfons el Magnànim); i amb la lectura de fragments de l’obra d’Ignasi per part de Ferran Garcia-Oliver, Isabel Canet Ferrer, Josep Piera, Ximo Vidal, Maria Josep Gonga (Gongui), a més d’Enric Iborra i Maria Josep Escrivà.

Tots els aforaments són limitats. Es pot inscriure per reservar lloc al WhatsApp 678 837 402, per telèfon al 962959592, o per correu a: biblioteca@gandia.org

Recordar que, a la primera planta de la Biblioteca Central, es pot visitar l’exposició «Ciutat desvetlada» de Carlos Fito, fins al 31 de maig.

Et Pot Interessar