19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Cancelat l’Octopus Festival que estava previst  a la Platja de Tavernes 

– Els organitzadors de l’Octopus assenyalen que “no és viable en aquest moment”

L’Octopus cau del cartell de festivals que estaven previstos que se celebraren el pròxim estiu a la platja de Tavernes. L’esdeveniment, centrat en la música electrònica estava previst per als dies 8 i l’11 de juliol després que fora cancel·lat tant en 2020 com en 2021 per la pandèmia del coronavirus.

L’Octopus tenia el cartell tancat i es realitzaria a la zona habilitada al sud de la platja de Tavernes, que aspira a convertir-se en el “festivalódromo” de la localitat i comptava amb noms de reconegut prestigi en el panorama de la música electrònica.

Què fer amb les entrades:

l’empresa proposa tres opcions:

– La primera és que el tiquet de l’Octopus es converteix automàticament en un del mateix valor per a accedir al Medusa, que se celebra a Cullera el mes d’agost. Els qui trien aquesta opció rebran un email amb la nova entrada.

– En segon lloc, aquells que preferisquen el reintegrament de les entrades obtindran la seua importen realitzant la sol·licitud en un termini de 14 dies. Tot això es tramitarà a través de la web de l’Octopus Festival.

– La tercera opció implica canviar l’entrada per al Zevra Festival, que també està programat per al pròxim estiu a Tavernes de la Valldigna, dedicat a la música urbana, i que també organitza la mateixa empresa de l’Octopus i el Medusa.

Els altres festivals

Així doncs,  la platja de Tavernes es queda amb tres festivals, de moment. El citat Zevra Festival, del 21 al 24 de juliol, el Iboga, un esdeveniment que porta ja molts anys en Tavernes i que es desenvoluparà només uns dies després, entre el 27 i el 30 de juliol, i el Mediterrània Festival, fixat per al 19 i 20 d’agost.

Articles relacionats