Camerata Lírica actua en el cicle Música a Sant Jeroni

L’11ª edició “Música en Sant Jeroni”, en el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, ha programat per a dissabte 11 d’agost a les 20’00 h. el concert de “Camerata Lírica”. El cicle continuarà el dissabte 18-agost amb el swing-jazz de “BabaluSwing Band”.
“Camerata Lírica” està formada per cantants i músics escollits en les diferents comunitats del país i han compartit escenari o treballat a l’empara de grans estrelles com Alfredo Kraus, Plácido Domingo o Teresa Berganza.
Representen a Espanya en el Festival Internacional Cervantino de Guanajuato (Mèxic) i han realitzat gires per tot el país amb les òperes “El barbero de Sevilla” de Rossini, “Così fan tutte” i “La Flauta Màgica” de Mozart, “La Traviata” de Verdi, “Carmen” de Bizet, entre unes altres.
Per a aquest concert s’ha realitzat una amena selecció d’obres de les òperes i sarsueles més conegudes de la història, interpretat per dues veus de reconegut prestigi; la soprano lírica Inmaculada Laín, el gran tenor aragonés Rodolfo Albero, i el mestratge de Sergio Kuhlmann al piano.
L’11ª edició de “Música en Sant Jeroni 2018” compta amb una programació completa i variada amb diverses formacions de reconegut prestigi. Aquesta edició de 2018, abasta una àmplia varietat d’estils, sense deixar de costat la dedicació especial del festival d’acostar la música clàssica i antiga i el jazz, al públic.
Les entrades dels concerts es poden adquirir en totes les oficines de Caixa Popular, patrocinadora un any més d’aquesta 11ª edició o directament per internet en www.mgticket.com/cotalba.
Els concerts es poden combinar de manera opcional amb visites guiades al monestir que començaran a les 18,00 h i sopars en els jardins romàntics del monestir, després de cada concert.

Et Pot Interessar